Close
Zoek
Filters
Close

Waarom Headsets.nl

Waarom Headsets.nl

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Headsets.nl. Wij doen elke dag ons best om u te voorzien van professionele apparatuur voor een competitieve prijs met goede service. Om dit te bereiken hebben wij bepaalde huisregels opgesteld die ons uniek maken binnen deze branche:

 • Specialisten in headsets
  Waar concurrenten zich richten op de gehele telecom markt, richt Headsets.nl zich enkel en alleen op headsets. Hierdoor zijn wij een gerespecteerde autoriteit op het gebied van headsets. Zoekt u de specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Alle A-merken “preferred supplier”
  Voor alle grote A merken zijn wij “preferred supplier”. Dit houdt in dat de fabrikant de voorkeur heeft om met ons te handelen aangezien wij de waardes en normen van de fabrikanten doorvoeren in onze eigen bedrijfscultuur. Service en kwaliteit voeren hierin de boventoon.
 • Altijd goed bereikbaar
  U kunt ons tussen 8:30 uur en 17:30 uur gemakkelijk bereiken via 073-7514300. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de gratis chat op de website of een mail sturen via ons contact formulier.
 • +25 jaar professionaliteit
  Wij zijn al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van headsets, een reputatie die wij inmiddels in steen gegrift hebben dankzij ons uitgebreide assortiment van diverse fabrikanten en merken. Onze kennis en ervaring kunnen wij voor u inzetten om het ideale product te vinden voor uw wensen.
 • Gespecialiseerd in B2B
  U bent bezig met uw werk. Wij begrijpen dat. Met een focus op de B2B markt kunnen wij uw werk uit handen nemen door een geschikt product uit te zoeken, vrijblijvend toe te zenden en eventueel specifieke wensen door te voeren. Zo kunt u zich blijven richten op uw werk, wij zorgen voor het beste product.
 • Actief in verantwoord ondernemen
  Met het uitvoeren van reparaties, transportgewicht en volume te beperken en het gebruik van gerecyclede materialen proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor de volgende generatie.
 • Directe levering uit eigen voorraad
  Met de meeste producten direct op voorraad in ons eigen magazijn en directe toegang tot de voorraad van onze leveranciers kunnen wij elk producten in zeer korte tijd leveren. Voor het merendeel geldt dat het binnen 24 uur op een werkdag geleverd kan worden. Enkele uitzonderingen worden binnen maximaal 48 uur op een werkdag bij u aangeboden.
 • Merk onafhankelijk advies
  Wij hebben alle merken en modellen tot onze beschikking, waardoor wij niet afhankelijk zijn van één bepaald merk. Wij kunnen aan de hand van uw wensen het ideale product selecteren, ongeacht het merk of model. Uw wensen staan voorop.