Close
Zoek
Filters
Close

Speakerphone

Snel en gemakkelijk conferentie gesprekken voeren

​Met een speakerphone kun je snel ter plekke een conferentiegesprek opzetten. Verbind de speakerphone met een mobiele telefoon, vaste telefoon, computer of VoIP telefoon en je kunt meteen met een kamer vol mensen een gesprek voeren via de telefoon.

​Mobiele kantoorfuncties in een speakerphone

​Neem het gemak van een kantooromgeving met je mee wanneer je op locatie moet zijn. De lange gespreksduur en nog langere standby tijd maakt het mogelijk om meerdere keren gedurende de dag gezamelijk gesprekken te voeren zonder in te leveren in kwaliteit. De compacte units zijn licht, gemakkelijk en kunnen zelfs een mobiele telefoon opladen tijdens gebruik. Veel modellen komen zelfs met een handige draagetui.

​Maak het verschil

​Er zijn een paar subtiele verschillen in de beschikbare speakerphones. Zo kun je kiezen voor de bedrade versies die geschikt zijn voor vaste telefoons en computers. Maar er zijn ook draadloze versies die via bluetooth gemakkelijk verbinding kunnen maken met een tablet of smartphone. Voor ieder wat wils. Let er ook even op dat de speakerphone geschikt is voor Skype of Lync indien je dit wil gebruiken.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Jabra Speak 810 MS

UC-geschikt draadloze speakerphone met USB en 3.5mm - Geschikt voor Lync en Skype
  • Connecties: USB aansluiting
  • Connecties: Bluetooth
  • Spreektijd: 15 uur
€ 599,00 excl. BTW € 351,50 excl. BTW
Meer informatie >

Logitech P710e Mobile Speakerphone

Speakerphone die klaar staat voor elk mobiel apparaat met Bluetooth of USB.
  • Connecties: Bluetooth
€ 129,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly K100 Speakerphone

De nieuwe Poly K100™ is niet zomaar een speakerphone voor in de auto. Dankzij de Bluetooth-stereoverbinding van de K100 kunt u tijdens het rijden oproepen, gps-navigatie èn muziek van uw smartphone beluisteren en houdt u toch beide handen aan het stuur.
  • Connecties: Bluetooth
€ 49,99 excl. BTW € 41,99 excl. BTW
Meer informatie >

Poly VoiceStation 300

VoiceStation® 300 Speciaal ontwikkeld voor gebruik op bureau of voor kleine vergaderkamers. (ook muurbevestiging) Aan te sluiten op een standaard analoge telefoonlijn. Voor 1 tot 3 vergaderdeelnemers.
€ 333,00 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken