Close
Zoek
Filters
Close

Speakerphone

Snel en gemakkelijk conferentie gesprekken voeren

​Met een speakerphone kun je snel ter plekke een conferentiegesprek opzetten. Verbind de speakerphone met een mobiele telefoon, vaste telefoon, computer of VoIP telefoon en je kunt meteen met een kamer vol mensen een gesprek voeren via de telefoon.

​Mobiele kantoorfuncties in een speakerphone

​Neem het gemak van een kantooromgeving met je mee wanneer je op locatie moet zijn. De lange gespreksduur en nog langere standby tijd maakt het mogelijk om meerdere keren gedurende de dag gezamelijk gesprekken te voeren zonder in te leveren in kwaliteit. De compacte units zijn licht, gemakkelijk en kunnen zelfs een mobiele telefoon opladen tijdens gebruik. Veel modellen komen zelfs met een handige draagetui.

​Maak het verschil

​Er zijn een paar subtiele verschillen in de beschikbare speakerphones. Zo kun je kiezen voor de bedrade versies die geschikt zijn voor vaste telefoons en computers. Maar er zijn ook draadloze versies die via bluetooth gemakkelijk verbinding kunnen maken met een tablet of smartphone. Voor ieder wat wils. Let er ook even op dat de speakerphone geschikt is voor Skype of Lync indien je dit wil gebruiken.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Polycom VoiceStation 300

VoiceStation® 300 Speciaal ontwikkeld voor gebruik op bureau of voor kleine vergaderkamers. (ook muurbevestiging) Aan te sluiten op een standaard analoge telefoonlijn. Voor 1 tot 3 vergaderdeelnemers.
€ 333,00 excl. BTW € 228,93 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SP 220 MS speakerphone

De Sennheiser SP 220 is een duale speakerphone dat een communicatie oplossing biedt voor maar liefst 12 personen. Met plug & play aansluiting.
€ 499,00 excl. BTW € 368,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SP10 ML Speakerphone

De Sennheiser speakerphone SP 10 ML is een mobiele speakerphone voor zakelijke toepassingen en is gemaakt voor de softpone op uw pc of laptop. Met de SP 10 ML is het mogelijk om persoonlijke gesprekken of kleine groep conferenties op te zetten. De SP 10 ML is geoptimaliseerd voor Microsoft Skype for Business.
  • Geluid: Wideband
  • Garantie in maanden: 24
  • Connecties: USB aansluiting
€ 159,00 excl. BTW € 119,84 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SP10 Speakerphone

De Sennheiser speakerphone SP 10 is een mobiele speakerphone voor zakelijke toepassingen en is gemaakt voor de softphone op uw pc of laptop. Met de SP 10 is het mogelijk om persoonlijke gesprekken of kleine groep conferenties op te zetten.
  • Geluid: Wideband
  • Garantie in maanden: 24
  • Connecties: USB aansluiting
€ 159,00 excl. BTW € 119,84 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SP20 ML Speakerphone

Mobiele speakerphone voor zakelijke toepassingen - geschikt voor MS Lync
  • Geluid: Wideband
  • Garantie in maanden: 24
  • Connecties: USB aansluiting
€ 179,00 excl. BTW € 119,00 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken