Close
Zoek
Filters
Close

Skype headset

Skype headsets UC

UC staat voor Unified Communications. Een term die overkoepelend gebruikt wordt voor het proces, waarbij communicatiemiddelen, communicatieapparatuur, en verschillende media samenwerken. UC is bedacht om bedrijfsprocessen te versimpelen. Het bekendste voorbeeld van zo’n UC platform is Skype for business. Wanneer u zoekt naar een communicatieoplossing zult u steeds vaker Skype for business tegenkomen. Erg logisch, want Skype for business is een steeds vaker gebruikte communicatieoplossing, die alle benodigdheden voor een soepele, snelle communicatie biedt. Chatten, bestanden delen, videovergaderingen het is mogelijk vanuit een centraal programma. Omdat dit programma steeds vaker gebruikt wordt is er ook een vraag ontstaan naar Skype headsets die naadloos aansluiten op dit programma. Speciaal hiervoor hebben we een speciale selectie aan Skype headsets gemaakt van verschillende gerenommeerde merken.

Lees meer...
Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Sennheiser SC260 USB Lync + call control

Professionele headset met USB aansluiting, comptaible met MS Lync / Skype for Business
  • Geluid: Wideband
  • Draagstijl: Duo
  • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 135,00 excl. BTW € 108,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC40 USB MS

Auriculares simples con cable certificados para Skype Empresarial, con ajuste instantáneo, sonido excelente y estilo refinado.
€ 70,00 excl. BTW € 58,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC45 USB MS

De Sennheiser SC45 USB MS is een bedrade headset met 3,5 mm aansluiting en USb aansluiting. Dit maakt de headset geschikt voor zowel mobiele devices als PC. Geoptimaliseerd voor Skype voor business.
  • Draagstijl: Mono
  • Geluid: Wideband
  • Gewicht: 102 g
€ 70,00 excl. BTW € 61,60 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC70 USB MS

Een dubbeloors bedrade headset geschikt voor alle Unified Communications platformen, biedt een uitstekende pasvorm, excellent geluid en is bovendien bijzonder stijlvol.
€ 80,00 excl. BTW € 67,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC75 USB MS

Zakelijke, dubbelzijdige headset met dual connectivity en is aan te sluiten met zowel een 3,5 mm plug en een USB aansluiting. Geoptimaliseerd voor Skype for business.
  • Draagstijl: Duo
  • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 80,00 excl. BTW € 70,40 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SP 220 MS speakerphone

De Sennheiser SP 220 is een duale speakerphone dat een communicatie oplossing biedt voor maar liefst 12 personen. Met plug & play aansluiting.
€ 499,00 excl. BTW € 368,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser USB-CC x5 MS

Reserve USB-kabel met ergonomische in-line call control gecertificeerd voor Skype for Business. Voor de Culture Plus Mobile varianten SC x5. (SC 45, SC 75, SC 45 USB MS, SC 75 USB-MS)
€ 45,00 excl. BTW € 39,60 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser USB-ED CC 01 MS adapterkabel

Schakel eenvoudig over op Microsoft Skype for Business met deze adapterkabel.
€ 80,00 excl. BTW € 70,40 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken