Close
Zoek
Filters
Close

Skype headset

Skype headsets UC

UC staat voor Unified Communications. Een term die overkoepelend gebruikt wordt voor het proces, waarbij communicatiemiddelen, communicatieapparatuur, en verschillende media samenwerken. UC is bedacht om bedrijfsprocessen te versimpelen. Het bekendste voorbeeld van zo’n UC platform is Skype for business. Wanneer u zoekt naar een communicatieoplossing zult u steeds vaker Skype for business tegenkomen. Erg logisch, want Skype for business is een steeds vaker gebruikte communicatieoplossing, die alle benodigdheden voor een soepele, snelle communicatie biedt. Chatten, bestanden delen, videovergaderingen het is mogelijk vanuit een centraal programma. Omdat dit programma steeds vaker gebruikt wordt is er ook een vraag ontstaan naar Skype headsets die naadloos aansluiten op dit programma. Speciaal hiervoor hebben we een speciale selectie aan Skype headsets gemaakt van verschillende gerenommeerde merken.

Lees meer...
Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Jabra Speak 710 MS

Een draagbare speakerphone met een strak design. Geluid in top kwaliteit, dankzij Hifi kwaliteit speakers. Dat is de Jabra Speak 710 MS. De persoonlijke en professionele speakerphone voor vergaderingen en muziek.
 • Spreektijd: 15 uur
 • Standby tijd in uren: 480u
 • Connecties: USB 2.0 en Bluetooth® – USB-kabel ~ 100 cm
€ 275,00 excl. BTW € 165,00 excl. BTW
Meer informatie >

Jabra Stealth UC MS

Jabra Stealth, nuestro primer auricular Bluetooth® de última generación es mucho más pequeño, ligero y discreto y ofrece un mayor confort y más tiempo de conversación.
 • Garantie in maanden: 24
 • Geluid: Wideband
 • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 110,00 excl. BTW € 80,00 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Blackwire C435-M

Ontdek de eerste headset met snoer speciaal voor Unified Communications. Dit apparaat is discreet en biedt professioneel geluid. De headset heeft een modulair ontwerp dat over het oor gedragen kan worden. De gebruiker kan twee oordopjes gebruiken voor stereo, of het geluid laten converteren naar één oordopje voor mono. Dankzij het zeer discrete ontwerp en de superieure geluidskwaliteit die u van Plantronics gewend bent, is deze headset ideaal voor video-conferencing, pc-telefonie en multimediatoepassingen. In de robuuste, beschermende draagtas kunt u de headset bovendien eenvoudig met u meenemen. Als u voor de Blackwire™ 435 kiest, hoeft u niets in te leveren aan stijl of geluidskwaliteit. Kenmerken: - Aanpasbare headset voor mono- of stereogebruik. - Discreet te gebruiken zonder dat uw kapsel in de war raakt of dat uw bril in de weg zit. - Over het oor en achter het hoofd* te dragen. - Gesprekken via de pc eenvoudiger beheren dankzij de regelmodule voor het beantwoorden, beëindigen of dempen van gesprekken. - Indicatielampjes in het snoer geven de oproep- en mutestatus aan. - Microfoon met noise-cancelling filtert achtergrondgeluid weg. - Breedbandaudio voor de helderste muziek via de pc. - Dynamische EQ-stereo past zich automatisch aan spraak of multimedia aan. - Geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie (DSP) voor een natuurlijker stemgeluid. - SoundGuard™-technologie beschermt tegen plotselinge harde geluiden. - Robuust, opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en duurzame reistas voor extra bescherming. - Toonaangevende internationale service en ondersteuning door Plantronics. * Nekbeugel afzonderlijk verkrijgbaar. Productcode: 85801-05
€ 73,20 excl. BTW € 46,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser AMS 01 - headset mute switch

Mute-switch box. EasyDisconnect naar EasyDisconnect met mute switch. Voor gebruik tussen headset en headsetkabel.
€ 40,00 excl. BTW € 35,20 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser DW Office / DW10 MS Lync

Draadloze enkeloors headset voor vaste telefoon en USB - geschikt voor Lync en Skype
 • Geluid: Wideband
 • Geluid: Narrowband
 • Draagstijl: Mono
€ 349,00 excl. BTW € 227,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser DW Pro 1 / DW20 MS Lync

De Sennheiser DW Pro 1 & Pro 2 headsets zijn speciaal ontworpen om de ervaren professional in de dagelijkse behoefte te voorzien die in luidruchtige omgevingen werkt, waar productiviteit mede wordt gestimuleerd door het gebruiken van een draadloze headset. De DW Pro 1 & Pro 2 is gericht op professionals die draadloos en dus flexibel dienen te kunnen werken en op gebied van audio en draagcomfort standaarden overstijgt. De Pro is een zeer robuuste headset leverbaar in een enkel oors (Pro 1) variant en dubbel oors variant (Pro 2). De unieke features van de Sennheiser DW Pro 1: - Microsoft Lync 2010 gecertificeerd - Robuuste Monauralvariant - Uniek design ontworpen voor optimal draagcomfort - Intelligent snellaadsysteem (50% in 20 min = 4 uur spreektijd) - Gemakkelijk aangemeld en opgeladen op ieder bestaande DW basisstation - Spreektijd van een volle werkdag (8 uur wideband of 12 uur narrowband) - Long distance range (kantooromgeving: tot 55 m; openruimte: tot 180 m) - Ultra noise-canceling microfoon: filtert alle ongewenste achtergrondgeluiden weg - Multi-verstelbare microfoonarm voor optimale positionering van de microfoon - 3 jaar garantie (exclusief bij Headsets.nl) Productcode: 504458 / DW20 ML EU
 • Geluid: Wideband
 • Geluid: Narrowband
 • Draagstijl: Mono
€ 359,00 excl. BTW € 219,01 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser DW Pro 2 / DW30

Industriële en veelzijdige dubbeloors headset gericht op intensief en professioneel gebruik
 • Geluid: Wideband
 • Geluid: Narrowband
 • Topproduct: Ja
€ 369,00 excl. BTW € 228,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser DW Pro 2 / DW30 MS Lync

Industriële en veelzijdige Lync/Skype headset gericht op intensief en professioneel gebruik
 • Geluid: Wideband
 • Geluid: Narrowband
 • Topproduct: Ja
€ 369,00 excl. BTW € 310,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser MB 660 UC MS

De Sennheiser MB 660 UC MS is een draadloze Skype for business gecertificeerde headset. De premium audio kwaliteit van Sennheiser zorgt ervoor dat de headset in elke kantoorruimte te gebruiken is.
€ 449,00 excl. BTW € 310,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser MB Pro 1 ML

Enkeloors draadloze headset met bluetooth, USB dongle en spreektijd tot 15 uur
 • Geluid: Wideband
 • Draagstijl: Mono
 • Garantie in maanden: 24
€ 219,00 excl. BTW € 146,99 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser MB pro 2 UC ML

De Sennheiser MB Pro 2 UC ML Bluetooth headset is ontworpen voor zakelijke professionals en geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met Microsoft Lync. De headset biedt draadloze communicatievrijheid en heeft een briljante geluidskwaliteit.
 • Draagstijl: Duo
 • Geluid: Wideband
 • Garantie in maanden: 24
€ 239,00 excl. BTW € 163,64 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC230 USB Lync + call control

Sennheiser SC230 II USB Lync + call cont. Is een mid-range headset gericht op professionals die gebruik willen maken van uitstekende audio en gespreksbeheer.
 • Geluid: Wideband
 • Topproduct: Ja
 • Draagstijl: Mono
€ 110,00 excl. BTW € 81,82 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken