Close
Zoek
Filters
Close

Sennheiser

Skype headsets van Sennheiser

Sennheiser is al sinds 1945 pionier in het ontwikkelen van hoge kwaliteit headsets. De focus ligt op het geluid van de headsets en ook wordt er kosten nog moeite gespaard om koploper te blijven op het gebeid van functies en eigenschappen.
Met de steeds verdere opkomst in UC is het dan ook geen verassing dat Sennheiser deze markt weet te bedienen met uitstekende Skype headsets, waarbij wederom de kwaliteit bovenaan staat. Het assortiment van Sennheiser biedt zeer ruimte keuze in veel verschillende aspecten. Zo zijn veel modellen zowel als enkel- als dubbeloors beschikbaar en kan er gekozen worden voor verbinden via kabel of zelfs draadloos. Zo is er altijd wel een Sennheiser skype headset die voldoet aan uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met speakerphones die skype vergaderingen met meerdere personen in een zaal mogelijk maakt.

Het aanbod van Sennheiser

In ons assortiment is een groot aanbod Skype headsets van Sennheiser te vinden. Mocht je iets specifieks zoeken, of u heeft nog vragen, dan staan wij klaar om u te woord te staan. U kunt ons bereiken via 073-751 43 00 of een mailtje sturen via onze contact-pagina. Als officieel preferred supplier van Sennheiser voorzien wij onze klanten al ruim 25 jaar van een passend advies en service omtrent dit topmerk. Sennheiser wordt niet voor niets wereldwijd gezien als een A-merk. In combinatie met de kennis en ervaring van Headsets.nl krijgt u een ongeëvenaard niveau van kwaliteit.

slider image slider image slider image slider image
Merken