Close
Zoek
Filters
Close

Poly

Poly helpt organisaties de kracht van samenwerking te ontketenen. Wereldwijd overbruggen meer dan vierhonderdduizend bedrijven en organisaties afstanden met veilige video-, spraak- en contentoplossingen van Poly.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Poly - VVX EM50 Expansion Module

Exclusieve uitbreidingsmodule voor Poly VVX 450.
€ 308,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly CCX 500 Business Media Phone

Zakelijk bureautoestel met headsetaansluiting, kleuren touch screen, Android 9 prestaties, Microsoft Teams Poly HD Voice en Poly Acoustic Clarity.
  • Geluid: Wideband
  • Garantie in maanden: 12
  • Connecties: USB-C aansluiting
€ 378,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye Director II

Met zijn intelligente software, twee camera's (EagleEye IV) en zeven geïntegreerde microfoons, creëert de EagleEye Director II een automatische en naadloze overgang tussen realtime opnames van de actieve spreker of groep. De deelnemers kunnen zich concentreren op hun gespreksonderwerpen zonder handmatig met de afstandsbediening te hoeven pannen, kantelen en zoomen.
€ 10.000,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye IV USB Camera

De Poly EagleEye IV USB-camera is speciaal ontworpen voor Poly Trio, Poly MSR en andere Microsoft Skype Room systemen en brengt uw videoconferences tot leven. De camera produceert haarscherpe HD videobeelden en beschikt over een pan- en tiltfunctie en 12x optische zoom.
€ 1.000,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye Mini USB camera

De Poly EagleEye Mini is een USB webcam met Full HD beeldkwaliteit en is gecertificeerd voor Microsoft teams. U kunt deze handige USB camera gebruiken als normale webcam maar ook als uitbreiding op uw Poly vergadertelefoons.
  • Connecties: USB-A aansluiting
€ 141,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye Mini USB for VVX501/601

Compacte camera met geweldige prestaties - waardoor uw favoriete Poly-audiovergaderingen zinvoller worden Videosamenwerking verbetert onze communicatie en besluitvormingsmogelijkheden. Non-verbale signalen, zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, voegen een andere dimensie toe aan communicatie. Als mensen elkaar kunnen zien, voelen ze zich meer emotioneel verbonden en betrokken.
  • Connecties: USB-A aansluiting
€ 117,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye Producer

Poly EagleEye Producer verandert het gezicht van videosamenwerking door automatische, intieme framing van deelnemers aan de vergadering. Door gebruik te maken van de nieuwste gezichtsherkenningstechnologie scant het systeem continu de kamer en geeft het de beweegbare camera naadloos opdracht om te pannen, kantelen en zoomen, waarbij de gebruikers op de juiste manier worden gekaderd.
€ 1.636,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly EagleEye Video Conferencing Camera

Poly EagleEye-camera's bieden de ultieme ervaring om videosamenwerking te optimaliseren. EagleEye IV en EagleEye Acoustic-camera's zijn ontworpen om te voldoen aan uw verschillende omgevingen en toepassingen in combinatie met videosystemen uit de Poly RealPresence Group-serie. Van teamkamers tot desktops, klaslokalen tot op maat gemaakte directiekamers, Poly EagleEye-camera's leveren de beste videokwaliteit in hun klasse voor alle deelnemers.
€ 3.908,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly Soundpoint IP 550 with PS

De Poly SoundPoint IP 550 is een 4 lijns business VoiP telefoon in de hoogste klasse die veel wordt gebruikt door managers dankzij zijn professionele uitstraling en vele features.
€ 271,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly Soundpoint IP 650 EU w/PS

De Poly SoundPoint IP 650 is een VoiP toestel in de hoogste klasse met 2 ethernet poorten, HD voice voor de beste geluidskwaliteit en geschikt voor 6 lijnen. Poly SoundPoint IP 650 specificaties: HD Voice voor de beste geluidskwaliteit Verlicht LCD scherm van 320 x 160 pixels Tot 6 lijnen 2 x 100 mbps LAN Voeding via PoE VoiP via SIP Headset aansluiting
€ 330,00 excl. BTW
Meer informatie >

Poly Soundstation Console cable

Kabel - 8-draads consolekabel, met RJ-45 gecodeerd naar RJ-45, 6,4 m, 21 ft, voor VoiceStation 100, SoundStation2 en SoundStation 2 zonder display. Ook Premier Satellite to Console-kabel.
€ 28,65 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken