Close
Zoek
Filters
Close

Plantronics

Plantronics logo

Plantronics geschiedenis

Het Amerikaanse Plantronics begon in 1961 als Pacific Plantronics toen Courtney Graham en Keith Larkin, toen nog piloten, een ontwerp indiende voor een nieuw type headset voor luchtvaartpiloten. De modellen toentertijd waren groot, lomp en zwaar, een minpunt dat Courtney en Keith konden oplossen dankzij hun innovatieve ontwerp. Toen de luchtvaartbond United Airlines het ontwerp goedkeurde was het bedrijf geboren. Slechts een jaar later werd de eerste commercieel beschikbare headset aangeboden aan het algemene publiek. Vanaf dat moment is Plantronics gegroeid en doorontwikkeld tot een wereldwijd erkend A-merk in headsets en telecommunicatie.

​Plantronics producten

Een rode draad in de collectie van Plantronics producten is altijd; ontwikkeling en vernieuwing geweest. Het merk denkt vandaag over de techniek van morgen. Hierdoor worden er regelmatig opties, functies en technische mogelijkheden verwezenlijkt die andere merken nog niet bedacht hebben. In 1980 werd een lijn producten ontwikkeld die gebruik maakte van infrarood technologie, hierdoor konden headsets volledig draadloos gebruikt worden. Sinds 2003 heeft Plantronics de CS50 draadloze headset ontwikkeld voor gebruik met telecomtoestellen in kantooromgevingen. Door gebruik te maken van Unified Communications (UC) zijn de CS70N, de CS500 en de Savi 700 series sterk doorontwikkeld. Betrouwbare en bewezen techniek met hedendaagse functies en mogelijkheden.

​Headset out-of-space

​Van alle merken op de wereld, kunnen er maar weinig zeggen dat ze in de ruimte zijn geweest. Plantronics is één van de merken die deze unieke erkenning aan zijn portfolio mag toevoegen. In slechts 11 dagen was het ervaren Plantronics team in staat om samen met NASA een headset te ontwikkelen die door Wally Schirra gedragen werd in de Mercury-Atlas 8 missie in 1962, en werden vervolgens in alle volgende missies gebruikt. De speciale SPENCOMM-NASA headsets worden zelfs vandaag de dag nog steeds gebruikt!
De befaamde woorden "That's one small step for man..." die Neil Armstrong uitsprak werden bovendien verzonden via een Plantronics headset.

Plantronics + Polycom = Poly

In 2019 is Plantronics samengegaan met Polycom. Deze bundeling van 2 grote marktleiders heeft een nieuwe vorm aangenomen in de naam: "Poly". Door een conrete samensmelting van beide partijen kan een totaaloplossing geboden worden waarbij alle nodige aspecten binnen 1 organisatie te vinden zijn. Op deze manier kan Poly haar klanten nog beter van dienst zijn en een bredere collectie aan oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende situaties.

​Plantronics kopen

​Headsets.nl is sinds de eerste dag een "preferred supplier" van Plantronics producten. Dit houdt in dat wij aan Plantronics bewezen hebben dat we de juiste professionele partner zijn die hun normen en waarden omtrent kwaliteit en service delen. Door deze directe samenwerking kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en details rondom de Plantronics producten. U kunt ons bereiken via 073-751 43 00 of een mailtje sturen via onze contact-pagina om antwoord te krijgen op uw vragen. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de chat-functie op de website.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

API-28,EHS CABLE,3.5mm

Aansluitkabel om te verbinden tussen EHS en Apple iPhone via 3.5mm. Wordt geleverd zonder EHS.
€ 41,00 excl. BTW € 34,03 excl. BTW
Meer informatie >

Oorkussen donut grijs

Reserve oorkussen van grijs foam in 'donut' vorm, geschikt voor meerdere modellen
€ 0,99 excl. BTW € 0,72 excl. BTW
Meer informatie >

Dichte oorkussen in zwart foam

Vervang gemakkelijk de oortjes van je headset met deze zwarte foam oorkussens
€ 0,99 excl. BTW € 0,72 excl. BTW
Meer informatie >

Grijs foam vervangend oorkussen

Vervang snel en gemakkelijk de versleten oorkussens van je Plantronics of Jabra.
€ 0,75 excl. BTW € 0,54 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics HIC1 RJ9-naar-QD adapter

Verbindt gemakkelijk en snel uw Quick Disconnect headset met een Avaya telefoontoestel
  • Connecties: QD
€ 36,00 excl. BTW € 29,00 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics HIS Adapter Kabel + QD Plantronics

Plantronics HIS adapter kabel met Quick Disconnect voor verbinding met Avaya telefoons
  • Connecties: QD
€ 36,00 excl. BTW € 29,88 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics A10-11 QD naar QD amplifer

A10 Inline amplifier met QD naar QD.
€ 22,60 excl. BTW € 18,76 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Aansluitkabel U10 (A4)

Spiraalkabel om H-Series headsets met Quick-Disconnect aan te sluiten op daarvoor geschikte Plantronics amplifiers of telefoons met een headsetpoort.
€ 15,40 excl. BTW € 12,78 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Losse AC adapter

Altijd handig...een extra oplader! Deze losse AC Adapter is te gebruiken voor o.a. de Plantronics Legend and BackBeat GO 2 headsets. De foto toont een Amerikaanse stekker, wij leveren een eurostekker
€ 12,86 excl. BTW € 10,93 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics APA-23 EHS Alcatel-Lucent

EHS-kabel (Electronic Hook Switch) voor externe gespreksbesturing van bureautelefoon.
€ 41,00 excl. BTW € 34,03 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics APC-43 EHS Cisco Savi/CS500

EHS-kabel (Electronic Hook Switch) voor externe gespreksbesturing van bureautelefoon (beantwoorden/beëindigen)
€ 41,00 excl. BTW € 34,03 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics APC-45 EHS tbv Cisco

De Plantronics APC-45 Electronic Hook Switch ten behoeve van de Cisco SPA500 toestellen is ontwikkeld om elektronisch, met één druk op de knop van de draadloze Plantronics DECT Headsets (Savi/CS500) gesprekken aan te nemen en te verbreken. Deze EHS zorgt ervoor dat de hoorn op het toestel kan blijven liggen om zo nog optimaler van de wireless headset gebruik te kunnen maken.
€ 41,00 excl. BTW € 34,03 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken