Close
Zoek
Filters
Close

Plantronics

Plantronics Skype Headset

Bij Plantronics denkt men vandaag over de techniek van morgen. Al sinds 2003 houdt Plantronics zich bezig met de ontwikkeling en productie van draadloze headsets. Ook op het gebied van UC zijn ze actief. Door gebruik te maken van Unified Communications (UC) zijn de CS70N, de CS500 en de Savi 700 series sterk doorontwikkeld. In het assortiment van Plantronics zijn daarom uiterst kwalitatieve en betrouwbare Skype headsets te vinden.

Het aanbod Skype headsets van Plantronics

​Headsets.nl is sinds dag een een "preferred supplier" van Plantronics producten. Dit houdt in dat wij aan Plantronics bewezen hebben dat we de juiste professionele partner zijn die hun normen en waarden omtrent kwaliteit en service delen. Door deze directe samenwerking kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en details rondom Plantronics producten, zoals Plantronics Skype headsets. U kunt ons bereiken via 073-751 43 00 of een mailtje sturen via onze contact-pagina om antwoord te krijgen op uw vragen. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de chat-functie op de website.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Plantronics Savi W440-M MOC (DECT-USB)

Draadloze enkeloors USB headset geschikt voor Skype/Lync
  • Geluid: Wideband
  • Draagstijl: Mono
  • Geluid: Narrowband
€ 255,60 excl. BTW € 144,63 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Savi W720-M Duo 3-in-1

De draadloze headset uit de Savi® 700-serie beheert intelligent oproepen via PC, mobiele telefoon en bureautelefoon. De headset kan bij oproepen aan maximaal drie andere Savi-headsets worden gekoppeld en heeft een draadloos bereik tot 120 meter. De headsets ondersteunen breedbandaudio en DSP voor natuurlijk klinkende gesprekken met optimale geluidskwaliteit. Tot wel 9 uur gesprekstijd zonder opladen. Als u eenmaal hebt kennisgemaakt met het Savi 700-headsetsysteem wilt u niet meer zonder. * Bij ondersteunde softphones met meegeleverde Plantronics-software. Kenmerken : - Eén intelligente headset voor oproepen via de PC, mobiele telefoon en bureautelefoon. - Kan op meer verschillende manieren worden gedragen dan elk ander draadloos headsetsysteem. - Draadloos bereik tot 120 meter. - Eén knop voor oproepen beantwoorden en beëindigen, alsmede volume-, mute- en doorschakel-/wachtstandregeling voor alle aangesloten apparaten. - Oproepen worden automatisch doorgeschakeld naar het dichtstbijzijnde toestel (mobiele telefoon of headset). - Met één druk op de knop gesprekken van de headset doorschakelen naar de mobiele telefoon voor optimale mobiliteit. - Adaptieve stroomvoorziening biedt langere stand-by- en gesprekstijd. - Niet alleen oproepen plaatsen, maar ook vergaderen met maximaal drie extra Savi®-headsets met geavanceerde functionaliteit voor het mixen van audio. - Automatisch nieuwe headsets aan stations toewijzen door de headset op het station te plaatsen. - Speciaal op spraak gerichte DECT™-technologie elimineert storing van draadloos internet. - Geavanceerde breedbandaudio met CAT-iq-technologie. - Microfoon met noise-cancelling filtert achtergrondgeluid weg. - Geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie (DSP) voor een natuurlijker stemgeluid. - SoundGuard™-technologie beschermt tegen plotselinge harde geluiden. - Tot 9 uur gesprekstijd per oplaadbeurt (W710/ W720). - Speciaal ontworpen voor gebruik met Microsoft Lync. - Toonaangevende internationale service en ondersteuning door Plantronics. Kenmerken Savi 720: - Geïntegreerde bescherming tegen blootstelling aan onophoudelijke en onverwachte geluiden. - – Soundguard® DIGITAL™ beschermt tegen plotselinge harde geluiden en voorkomt dat het gemiddelde geluidsniveau boven de 85 dBA uitkomt
  • Geluid: Wideband
  • Draagstijl: Duo
  • Geluid: Narrowband
€ 399,60 excl. BTW € 197,52 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Voyager Edge Skype ,B255

Prestaties en vermogen om uw gesprekken gaande te houden – overal en altijd.
  • Connecties: Bluetooth
€ 149,00 excl. BTW € 98,35 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken