Close
Zoek
Filters
Close

Over ons

Het verhaal van Headsets.nl

Headsets.nl is onderdeel van de internationale Lumidee groep. Lumidee is opgericht in 1993 uit de groeiende vraag naar professionele headsets voor bedrijven en consumenten. Sinds het begin van het bedrijf in 1993 is Lumidee geautoriseerd reseller van de grootste fabrikanten binnen deze industrie. Zowel Jabra, Poly als EPOS | SENNHEISER zijn al sinds de oprichting fan van het internationale bedrijf dat Lumidee inmiddels is geworden. Lumidee opereert vanuit haar hoofdkantoor in Vught en verzorgt met een kantoor in Barcelona en Lissabon voor een Europese dekking. Vanuit hier worden alle west-Europese landen bediend. In 2015 heeft Lumidee haar intrede genomen in het gloednieuwe pand aan De Ring 9 in Vught, waar het in staat is om met een grote club aan medewerkers elke dag weer bedrijven en consumenten te voorzien van headsets van professionele kwaliteit.

  • 1993 Lumidee wordt opgericht door Martijn Pijnenburg
  • 1997 Lumidee opent haar kantoor in Barcelona, Spanje.
  • 2000 Lumidee opent de webshop Headsets.nl
  • 2005 Lumidee opent Shop4Telecom als webshop gericht op telecom apparatuur en accessoires
  • 2010 Lumidee ondertekent een krachtige samenwerking met het korps Politie Nederland
  • 2015 Lumidee betreed haar nieuwe hoofdkantoor in Vught
  • 2017 Lumidee opent een derde kantoor in Lissabon, Portugal.
  • 2017 Lumidee opent een nieuwe webshop voor haar zakelijke klanten
  • 2017 Lumidee opent een nieuwe webshop voor haar Spaanse klanten

Wie is Lumidee?

Lumidee behoort tot de grootste headset leverancier van de BeNeLux. In 1993 zijn we als headset specialist gestart en dit specialisme hebben wij in jaren steeds verder uitgebouwd. Vanuit Vught werkt een team van gedreven medewerkers continue aan verdere groei van het bedrijf en het tevreden stellen en houden van bestaande klantrelaties.

Een uitgebreid servicepakket, eerlijke prijzen, snelheid, objectiviteit, adequate adviezen en dienstverlening zijn belangrijke speerpunten en de reden voor het succes van Lumidee. Met een ruim assortiment aan headsets, accessoires, aanverwante oplossingen en de daarop afgestemde dienstverlening is Lumidee de grootste, merkonafhankelijke leverancier van professionele headset oplossingen in de BeNeLux en ook één van de grootste in Europa. De klantenkring van Lumidee bestaat uit vele trouwe klanten uiteenlopend van reisorganisaties tot verzekeringsmaatschappijen en van facilitaire callcenters tot vliegtuigmaatschappijen en zelfs internationale banken.

Hoe kan ik contact opnemen met Lumidee?

Lumidee BV
De Ring 9
5261 LM
Vught
Nederland
T: 073-6240375
F: 073-6240459
E: info@lumidee.nl
W: www.lumidee.nl
Via de contact pagina kunt u het contactformulier invullen, wat direct naar onze medewerkers gestuurd wordt.

Kan ik Lumidee bezoeken?

Uiteraard bent u altijd van harte welkom op ons kantoor in Vught. Wel willen wij vragen om vooraf een afspraak te maken aangezien wij geen winkel hebben. Wij zorgen dan voor de Bossche Bollen!