Close
Zoek
Filters
Close

Indyme SmartResponse

Indyme SmartResponse-technologie: voor nog meer efficiëntie

Verhoog klanttevredenheid en veiligheid van uw medewerkers & klanten

De SmartResponse-technologie van Indyme is een zeer flexibel en configureerbaar platform dat nog meer efficiëntie en veiligheid genereert. Van eenvoudige help-knoppen tot volledig geautomatiseerde oplossingen die u in staat stellen uw personeel te vermenigvuldigen en de bezoekerstevredenheid te verhogen. 

Indyme richt zich op 3 categorieën van oplossingen:

 1. Customer Engagement:
  Van eenvoudige helpknoppen tot volledig geautomatiseerde, op AI gebaseerde oplossingen voor klantenondersteuning. Indyme heeft een volledig portfolio van apparaten voor het verhogen van klantenservice, geoptimaliseerd voor elke toepassing.
 2. Workflow Automation:
  Het SmartResponse-platform van Indyme is ontworpen om workflows die aan dit beleid zijn gekoppeld te automatiseren en tegelijkertijd de naleving te meten om steeds betere resultaten te behalen.
 3. Active LossPrevention:
  Realtime opsporen van verdachte gebeurtenissen. De SmartSense-oplossingen activeren automatisch actieve afschrikmiddelen in het gangpad en op de schappen door de dief af te schrikken voordat hij/zij tot actie over wil gaan.

We geven u graag een beeld van het type slimme oplossingen dat we kunnen bieden voor uw supermarkt, winkel, vakantiepark of bouwmarkt:

 • SmartResponse™ Customer Assist Buttons: Met de SmartResponse™ Help-Buttons kan uw park de bezoekers betrokkenheid vergroten, het afhaken bij aankopen verlagen en de bezoekerstevredenheid verhogen, zonder dat er meer personeel voor nodig is.

 • SmartDome™: geavanceerde verblijfsdetectie en Active Deterrence-technologie bieden een gevoel van fysieke veiligheid op uw park en op plekken waar u handelswaar hebt uitgestald die diefstalgevoelig is. Overtreders hebben er een hekel aan als hun activiteiten worden gecontroleerd, en dat is precies wat SmartDome™ doet.  
 • Click & Collect / BOPIS Automation: (Branded) afhaalloket met een ingebouwde, draadloze knop voor klantenservice of touchscreenmonitor met scanner.
 • Q-Safe: automatiseert de wachtrij, versnelt het afrekenproces en verbetert de klantervaring. Door het afrekenproces te automatiseren, verhoogt Q-Safe de verwerkingscapaciteit van de kassa drastisch.
 • Fitting Room Solutions:  SmartFit® Assist, TrueView™ en StyleLink®
 • FreedomCase™: klanten moeiteloos toegang geven tot vergrendelde goederen, zonder de hulp van een winkelmedewerker.
 • SmartSenseTouch™: het detecteren van veegbewegingen over planken en schappen.
 • SmartDepart™: zgh. ‘Pushout’-diefstal treft bijna alle winkeliers die manden of winkelwagentjes gebruiken.

Meer weten of zelf de voordelen ervaren?

Test het nu GRATIS!

U kunt de Smart Response Services van Indyme nu geheel GRATIS testen in uw eigen omgeving om zelf te ervaren wat de voordelen zijn.

Wij voorzien u graag van meer informatie, een voor u op maat gemaakt advies en een proefopstelling zodat u zo snel mogelijk een enorme efficiëntieslag kunt maken in uw bedrijf. Neem contact met ons op.

Categorie├źn
slider image slider image slider image slider image
Merken