Close
Zoek
Filters
Close

Imtradex

Imtradex headsets voor de professionele gebruiker.

Imtradex is sinds 1996 uitgegroeid tot een van Europa’s grootste en toonaangevende fabrikanten van headsets. Imtradex is met name gericht op zakelijk gebruik. De onderneming ontwikkeld, produceert en distribueert audiosystemen en telecomsystemen in verschillende bedrijfstakken. Het Duitse merk staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om een call center omgeving of een werkomgeving met moeilijkere omstandigheden. Een Imtradex headset biedt een communicatieoplossing op elke werkvloer.

De Imtradex headsets uit onze collectie.

In onze collectie vindt u headsets uit de Imtradex BusinessLine. Deze Imtradex headsets zijn licht van gewicht, maar toch stevig dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen. Daarnaast zijn de headsets uit deze serie ook uiterst comfortabel om te dragen dankzij de oorkussens gemaakt van Coolmax active. De hoogste standaard op gebied van comfort. Ten slotte is uw gehoor altijd beschermd dankzij Acoustic Shock Protection die het oor beschermd tegen plotselinge harde geluiden en noise cancelling die achtergrond geluiden tegengaat. De Imtradex headset is een headset die geschikt is voor iedere zakelijke gebruiker. Naast headsets van het merk Imtradex vindt u bij ons ook headsets van andere grote merken.

Home - Sensear - Kingston - Ecom - VXi Corp - IPN headsets - United Headsets - EPOS | SENNHEISER - Poly - Jabra - Logitech

Categorie├źn
slider image slider image slider image slider image
Merken