Close
Zoek
Filters
Close

Draadloze headset

De voordelen van een draadloze headset

De voordelen van een draadloze headset zullen u duidelijk zijn: naast het feit dat u de handen vrij heeft tijdens een telefoongesprek, kunt u zich nu ook vrij bewegen. We hebben draadloze PC headsets (om bijvoorbeeld via een softphone te bellen), maar ook draadloze headsets om op uw telefoontoestel of tablet aan te sluiten. Onze draadloze headsets zijn van hoge kwaliteit en stellen u in staat uren lang telefoongesprekken te voeren terwijl u geniet van het kristalheldere geluid dat een headset draadloos u kan bieden. Doordat u uw handen vrij heeft bent u volledig instaat tegelijkertijd andere werkzaamheden uit te voeren. Beantwoord een mailtje of loop even naar de koffie automaat voor een nieuw kopje koffie. Het kan allemaal, terwijl u uw telefoongesprek voortzet. Een headset draadloos verhoogt de productiviteit en is daarom uitermate geschikt voor op kantoor of voor in een callcenter. Via een eenvoudige bluetooth verbinding wordt de headset draadloos aan uw toestel of PC verbonden. Zo kunt u gemakkelijk aan de slag met uw draadloze headset. Headsets.nl biedt draadloze headsets uit verschillende categorieën.

Lees meer...
Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Sennheiser USB oplader met standaard voor de MB

USB kabel oplader voor de MB PRO 1 en MB PRO 2 inclusief de standaard
€ 39,00 excl. BTW € 34,32 excl. BTW
Meer informatie >

United Headsets Headsethanger / stand

Om uw headset zo goed mogelijk te beschermen tegen schade, breuk of slijtage is het altijd aan te raden om bijv. de headset aan de scherm van uw PC te hangen. Dit eenvoudige ophang haakje van UH biedt een snelle en effectieve oplossing.
€ 4,75 excl. BTW € 3,44 excl. BTW
Meer informatie >

Kenwood TK3000E

Deze "Slimline" Kenwood TK-3000E is een kwalitatief hoogwaardige, low-cost, FM professionele portofoon. De portofoon is vergunningplichtig. Frequenties toegekend door het Agentschap Telecom kunnen door ons worden geprogrammeerd.
€ 199,00 excl. BTW € 169,15 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken