Close
Zoek
Filters
Close

Bedraad

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Jabra Evolve 40 MS mono

Enkeloors bedrade headset voor softphone, PC, smartphone en tablet, geschikt voor Lync / Skype
 • Garantie in maanden: 24
 • Geluid: Wideband
 • Draagstijl: Mono
€ 89,00 excl. BTW € 60,00 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Blackwire C315.1-M Skype

De Plantronics Blackwire C315.1-M headset is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync. Dankzij de USB aansluiting is de Blackwire C315.1-M headset gemakkelijk aan te sluiten en is de installatie plug & play. Plantronics heeft in de Blackwire C300 serie een dynamische equalizerfunctie ingebouwd welke zich automatisch aanpast aan spraak of multimedia toepassingen. Zo zal een telefoon gesprek anders klinken dan wanneer u naar een webpresentatie zit te luisteren. Plantronics heeft in de Blackwire C315.1-M headset een techniek genaamd SoundGuard ingebouwd. Deze techniek zorgt ervoor dat hoge pieken in het volume worden tegengehouden om uw gehoor te beschermen naar de wettelijke toegestane norm. De speciale noise cancelling microfoons zijn voor van DSP techniek die uw stemgeluid natuurlijker laten klinken. Dankzij hoogwaardige microfoon techniek worden omgevingsgeluiden, galm en echo gefiltert zodat de focus op het stemgeluid ligt tijdens een telefoongesprek. In de Plantronics Blackwire C315.1-M aansluitkabel zit een kleine afstandsbediening verwerkt. Hiermee kunt u gesprekken aannemen of verbreken en kunt u het volume beheren. De lichtmetalen materialen zorgen voor een comfortabele ervaring waardoor de headset met zijn 84 gram de gehele dag gedragen kan worden. De hoofdband is aan te passen naar wens en de microfoon kan gedraaid worden. De headset is zowel links als rechts te dragen. Dit model is enkeloors en voorzien van lederen oorkussens. Op de headset is een lampje aanwezig die laat zien wanneer iemand in gesprek is of een gesprek in mute stand heeft staan. Op de Plantronics Blackwire C315.1-M headset zit standaard 2 jaar garantie.
 • Draagstijl: Mono
 • Geluid: Wideband
 • Garantie in maanden: 24
€ 70,00 excl. BTW € 49,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser Century SC660 USB ML

Dubbeloors bedrade headset voor callcenters met kevlar versterkte kabels
 • Geluid: Wideband
 • Draagstijl: Duo
 • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 219,00 excl. BTW € 153,99 excl. BTW
Meer informatie >

Plantronics Blackwire C435-M

Ontdek de eerste headset met snoer speciaal voor Unified Communications. Dit apparaat is discreet en biedt professioneel geluid. De headset heeft een modulair ontwerp dat over het oor gedragen kan worden. De gebruiker kan twee oordopjes gebruiken voor stereo, of het geluid laten converteren naar één oordopje voor mono. Dankzij het zeer discrete ontwerp en de superieure geluidskwaliteit die u van Plantronics gewend bent, is deze headset ideaal voor video-conferencing, pc-telefonie en multimediatoepassingen. In de robuuste, beschermende draagtas kunt u de headset bovendien eenvoudig met u meenemen. Als u voor de Blackwire™ 435 kiest, hoeft u niets in te leveren aan stijl of geluidskwaliteit. Kenmerken: - Aanpasbare headset voor mono- of stereogebruik. - Discreet te gebruiken zonder dat uw kapsel in de war raakt of dat uw bril in de weg zit. - Over het oor en achter het hoofd* te dragen. - Gesprekken via de pc eenvoudiger beheren dankzij de regelmodule voor het beantwoorden, beëindigen of dempen van gesprekken. - Indicatielampjes in het snoer geven de oproep- en mutestatus aan. - Microfoon met noise-cancelling filtert achtergrondgeluid weg. - Breedbandaudio voor de helderste muziek via de pc. - Dynamische EQ-stereo past zich automatisch aan spraak of multimedia aan. - Geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie (DSP) voor een natuurlijker stemgeluid. - SoundGuard™-technologie beschermt tegen plotselinge harde geluiden. - Robuust, opvouwbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en duurzame reistas voor extra bescherming. - Toonaangevende internationale service en ondersteuning door Plantronics. * Nekbeugel afzonderlijk verkrijgbaar. Productcode: 85801-05
€ 73,20 excl. BTW € 46,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC230 USB Lync + call control

Sennheiser SC230 II USB Lync + call cont. Is een mid-range headset gericht op professionals die gebruik willen maken van uitstekende audio en gespreksbeheer.
 • Geluid: Wideband
 • Topproduct: Ja
 • Draagstijl: Mono
€ 110,00 excl. BTW € 87,60 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC260 USB Lync + call control

Professionele headset met USB aansluiting, comptaible met MS Lync / Skype for Business
 • Geluid: Wideband
 • Draagstijl: Duo
 • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 135,00 excl. BTW € 108,12 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC40 USB MS

Auriculares simples con cable certificados para Skype Empresarial, con ajuste instantáneo, sonido excelente y estilo refinado.
€ 70,00 excl. BTW € 58,00 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC45 USB MS

De Sennheiser SC45 USB MS is een bedrade headset met 3,5 mm aansluiting en USb aansluiting. Dit maakt de headset geschikt voor zowel mobiele devices als PC. Geoptimaliseerd voor Skype voor business.
 • Draagstijl: Mono
 • Geluid: Wideband
 • Gewicht: 102 g
€ 70,00 excl. BTW € 61,60 excl. BTW
Meer informatie >

Sennheiser SC75 USB MS

Zakelijke, dubbelzijdige headset met dual connectivity en is aan te sluiten met zowel een 3,5 mm plug en een USB aansluiting. Geoptimaliseerd voor Skype for business.
 • Draagstijl: Duo
 • Acoustic shock bescherming: Ja
€ 80,00 excl. BTW € 70,40 excl. BTW
Meer informatie >
slider image slider image slider image slider image
Merken